Til salgs

Eiendommer og boliger til salgs

Bruviksveien

Hyggelig lite boligfelt med 4 stk. boliger som ligger i et barnevennlig attraktivt område med gåavstand til sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Turområde like utenfor døren, hvor det bla. er mulig å gå ut til Hestnes langs sjøen, denne turen er kåret til Rogalands beste i 2018. Ellers er det solrike utsiktstomter som nylig er opparbeidet. Det er lagt opp til et godt bomiljø med bla. felles grøntområde og gjesteparkering like ved innkjørselen til feltet.

Les mer

Nyeveien 26

Nyeveien 26 er en nyoppført, fin enebolig i sjarmerende sørlandsstil, med funkisdel , i vernet sone. Beliggenheten er sentral, rett ved Amfi Eikunda og med gangavstand til alle sentrumsfasiliteter. Veien er heller ikke lang til nydelige rekreasjonsområder. Utendørs har boligen en skjermet bakgård med flott terrasseanlegg og en luftig balkong. 

Boligen er ferdig utvendig, men pt. ikke innredet innvendig. Slik at det er mulighet for å påvirke materialvalg etc. 

Les mer

sledeveien 2

Eiendommen Sledeveien 2 ligger fint til i etablert boligfelt sentralt på Helleland. Barnevennlig og fin beliggenhet med nærhet til skole, butikk, kafé, beinstasjon og idrettsanlegg. I nabolaget finnes det en lekeplass og fotballbane. 

Området byr også på mange flotte turområder. Kun ca 15 km til Egersund sentrum med alle fasiliteter. Følg E39 til Helleland. Ved Ben’s Kafe ta til venstre inn på Skjerpeveien. 

Les mer

Kystbygg AS

Varbergveien 19
4371 EGERSUND


51490028
post@kystbygg.com

Pin It on Pinterest