Asbestsanering

Trygt og effektivt sanering av asbest i Dalane og sør-Rogaland

Kystbygg har nødvendig godkjenning og lovpålagt utstyr for for sanering av asbest på alle typer bygg. Vi tar oppdrag Dalane, Egersund og hele sør-Rogaland.

Asbestsanering

Asbestmaterialer ble tidligere brukt i bygninger (både i tak og i vegger) og installasjoner og finnes fortsatt i en rekke bygg. Asbest er blitt brukt i bygninger og installasjoner fra rundt 1920 til 1985. Størst risiko er det å finne asbest i bygg oppført i perioden fra etter andre verdenskrig og fram til 1980, men det er sannsynlig å finne asbestholdige materialer i alle bygg før totalforbudet kom i 1985. Forbudet kom på grunn av helserisikoen knyttet til innånding av asbestfibre.

Les mer om asbest på arbeidstilsynet.no

Godkjent fjerning av asbest

Kystbygg AS har godkjenning for sanering av utvendige asbestholdige plater, og har saneringsbrakke for oppfyllelse av lovpålagte krav om dusj- og garderobeforhold ved asbestsanering. Vi har ansatte som har oppdatert kurs og helseattest for å kunne utføre dette arbeidet. Kystbygg as tar på seg oppdrag med sanering av utvendig asbest i Dalane og sør i Rogaland.

Ta kontakt for befaring og tilbud

 

 

Kontakt:

Bjørn Andreassen
Daglig leder

98 44 18 17
bjorn@kystbygg.com

Kontakt:

Bjørn Andreassen
Daglig leder

98 44 18 17
bjorn@kystbygg.com