Rehabilitering

For deg som vil fornye det gamle

Materialvalg og leverandører

Har du en bolig du ønsker å gjøre noe med, er det bare å ta kontakt, så kommer vi på befaring. Vi kan komme tilbake med uforpliktende estimater eller pristilbud. Vi har lang erfaring med alt av rehabilitering av boliger og kan ta oppdraget med å fornye hele boligen innvendig og utvendig, og er med og veileder i forhold til materialvalg og løsninger. Vi kan rehabilitere eldre hus tilbake til riktig tidsepoke ved hjelp av gode leverandører med ekspertise på det rette materialvalget.

Rehabilitering og tidsepoker

Mange gamle hus kan trenge rehabilitering uten at du kanskje er klar over det selv. Kystbygg har lang og solid erfaring innen rehabilitering og kan ta oss av alt det nødvendige papirarbeidet. Bevaringsverdige byggverk har vi også god erfaring med, vi er vant med tett dialog med antikvariske myndigheter, og vi er godkjente for arbeider på bevaringsverdige byggverk opp til tiltaksklasse 2.

Asbest og totalrenovering

Vi kan hjelpe deg med alt fra store til små rehabiliteringsoppdrag, og kan gjøre alt fra å fjerne asbest, til å totalrenovere bygårder.

Kontakt:

Bjørn Andreassen
Daglig leder

98 44 18 17
bjorn@kystbygg.com

Kontakt:

Bjørn Andreassen
Daglig leder

98 44 18 17
bjorn@kystbygg.com 

 

Se våre tidligere rehabiliteringsoppdrag